• Neem telefonisch contact op! 030 410 0108

Moerbeistraat 24 Utrecht

Verkocht

Moerbeistraat 24
3552 VG, Utrecht

Specificaties

  • Woonoppervlakte: 121 m2
  • Perceeloppervlakte: 96 m2
  • Inhoud: 423 m3

Omschrijving

Een erg charmante 5-kamer woning met heerlijke tuin op het zuidwesten om te wonen en leven. Uniek is deze heerlijk zonnige achtertuin. Met maar liefst 4 slaapkamers is deze instapklare woning in de populaire wijk Ondiep zéker een aanrader.
Kortom, deze woning heeft het!

V 5-kamer woning met 4 slaapkamers
V Tuin op het zuidwesten
V Eigen parkeerplaats mogelijk in de achtertuin
V Achtertuin ligt aan afgesloten binnenplein, waar kinderen vrijuit kunnen spelen
V In de populaire wijk Ondiep
V Slechts 5 Minuten fietsen van het centrum
V Energielabel A (tot 05 maart 2028)
V Oplevering in overleg

Deze fijne woning ligt in de kindvriendelijke, veilige en gezellige wijk Ondiep. De architectuur is dorps en statig, hetgeen de buurt een gastvrij en beschut karakter geeft dat past bij een sfeervolle oud-Utrechtse wijk als Ondiep. Het is een getransformeerde wijk waarin nieuwbouw afwisselt met karakteristieke gerenoveerde jaren ’30 woningen. Hier bevinden zich veel jong werkenden gepaard met een sociale sfeer tussen buren. Aan de rand van de wijk ligt het Thorbecke Park met onder meer sportvelden. Genoeg sportieve mogelijkheden in deze buurt: heerlijk hardlopen langs de Vecht of een flink stuk roeien ín de Vecht. Voor de dagelijkse boodschappen loop of fiets je naar bakker Boonzaaijer, De Plantage of de Amsterdamsestraatweg. In de gezellige Moerbeistraat vind je rust maar binnen 10 minuten fietsen kan je de gezellige drukte van de stad opzoeken. Ook openbaar vervoer is goed geregeld: Een bushalte bevindt zich op slechts twee minuten lopen. Heb je een auto? Die parkeer je voor de deur en binnen tien minuten ben je op uitvalswegen zoals A2, A12 en A27.

INDELING

Begane grond:
Via de voordeur kom je binnen in de ruime hal, met voldoende ruimte voor een kapstok. De hal geeft toegang tot het modern toilet met fonteintje. Vanuit de hal loop je de sfeervolle woonkamer in met aan de voorzijde de gezellige zithoek en aan de achterzijde het eetgedeelte en de open keuken. De keuken is voorzien van: koel-vriescombinatie, oven, magnetron, vaatwasser, kokendwaterkraan, inductiekookplaat en afzuigsysteem. De woonkamer heeft fijn veel bergruimte middels een ruime trapkast.

1e Verdieping:
Via de hal met vaste trap kom je op de 1ste verdieping. Hier zijn 3 slaapkamer en een badkamer. De moderne badkamer is te vinden aan de voorzijde van de woning en is voorzien is van ligbad, inloopdouche, (2e) toilet en wastafel met meubel.

2e Verdieping:
Ook de bovenste verdieping is middels een vaste trap te bereiken. Hier kom je eerst uit op een ruime overloop die erg geschikt is als werkplek. Ook staan hier, netjes achter deuren, de wasmachine en de droger. Verder nog een ruime slaapkamer, met veel bergruimte middels een ruim berghok en achter knieschotten.

Tuin:
Via de schuifpui in de woonkamer of de deur in de keuken kom je in de zonnige achtertuin die op het zuidwesten ligt. Door de gunstige ligging (er zijn geen achterburen of directe buren aan de zijkant) heeft de zon hier vrij spel. Op een zonnige dag kun je vanaf 10:00 uur tot 20:00 uur in de tuin van de zon genieten. In de tuin bevindt zich een ruime berging waar fietsen in passen. Bovendien is er de mogelijkheid om je auto in de tuin te parkeren. De tuin bereik je via een afsluitbaar hek, of met de auto via de speedgate. Deze wordt door de VVE beheerd.

Kortom, deze woning is absoluut een bezichtiging waard. Zie jij jezelf hier al wonen? Maak snel een afspraak met je (NVM) makelaar.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×