• Neem telefonisch contact op! 030 410 0108

Harpstraat 59 Utrecht

Verkocht

Harpstraat 59
3513 XB, Utrecht

Specificaties

  • Woonoppervlakte: 63 m2
  • Perceeloppervlakte: 70 m2
  • Inhoud: 268 m3
  • Bouwjaar: 1945

Omschrijving

Sfeervolle 3-kamer tussenwoning uit 1945 in een rustige straat op loop afstand van het centrum met multifunctionele zolder en tuin.

Deze heerlijke woning met 2 slaapkamers, gelegen in de populaire wijk Pijlsweerd, is de droom van menig potentieel koper. Met een korte wandeling loop je zo het centrum van Utrecht in voor alle winkels en gezellige terrasjes. Kortom, deze woning heeft het!

V Sfeervolle, met liefde onderhouden tussenwoning met multifunctionele zolderruimte
V Gelegen in een autoluwe straat heerlijk dicht bij het centrum van Utrecht
V Uitstekende ligging vanwege winkels, theater voor volwassenen en kinderen, diverse scholen, horeca en sportfaciliteiten. V en belangrijke uitvalswegen dicht in de buurt
V Mooie woonkamer met open keuken aan de achterzijde
V Erfpacht eeuwigdurend afgekocht
V Zolder van ca. 13m2 is niet meegenomen in de m2 woonoppervlakte
V Energielabel C (geldig tot 2033), geheel dubbel (HR) glas, vloer-, dak- en gevelisolatie
V Oplevering in overleg

De buurt is super leuk! Op de Straatweg is altijd iets te beleven. Door de ontwikkeling van de wijken rondom is er steeds meer Horeca dichtbij; Gys (veganistisch), de Straatweg (lokaal eten), Pingpong Club (bar), Bagels&Beans, Rose&Vanilla (veganistische taartjes), Krishna Vilas (Indiaas), Ddadi (koffie), il Mulino (ijs). Er zijn fijne winkels dichtbij; 2x een AH, een EkoPlaza, Aldi, Plus, Bottles&Booze(drankwinkel). De sportschool zit op loopafstand; SportCity en Rocycle. Daarnaast woon je natuurlijk op loopafstand van de gezellige binnenstad met zijn diverse winkels en gezellige terrassen.

INDELING

Begane grond:
Achter de voordeur bevind zich de hal met meterkast, trap naar de 1e verdieping en toegang tot de begane grond. Je loopt zo de lichte woonkamer in en dankzij het hoge plafond voelt de woonkamer luxe en ruim aan. De moderne open keuken is voorzien van een inductie kookplaat met afzuigkap, koelkast, vriezer, vaatwasser en combi-oven. Vanuit de keuken kijk je fraai in je achtertuin.

1e verdieping:
Via de trap kom je op de 1e verdieping voorzien van 2 slaapkamers en een badkamer. De modern afgewerkte badkamer is voorzien van een 2de zwevend toilet, douche, wastafelmeubel met spiegel en mechanische afzuiging. Naast de grote slaapkamer, tref je er een ruime 2e slaapkamer.

Zolder:
Via een vaste trap kom je op de 2de verdieping. Daar bevind zich de ruime multifunctionele zolder, thans in gebruik als werkplek en als wasruimte. Door de vele ramen en het dakkapel komt er een zee van licht binnen.

Tuin:
De tuin ligt op het noordwesten, heeft een stenen schuur en een achterom. Een heerlijk plekje waar je in de middag van het zonnetje kan genieten.

Kortom, deze woning is absoluut de bezichtiging waard. Wordt dit jouw thuis? Maak snel een afspraak met de (NVM) makelaar uit de wijk. Diverse NVM clausules van toepassing waaronder ouderdomsclausule.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×