• Neem telefonisch contact op! 030 410 0108

Franklinstraat 26 Utrecht

Verkocht

Franklinstraat 26
3553 RN, Utrecht

Specificaties

  • Woonoppervlakte: 70 m2
  • Perceeloppervlakte: 99 m2
  • Inhoud: 282 m3
  • Bouwjaar: 1904

Omschrijving

Een karakteristieke 4-kamer woning met groene tuin, een overkapping waar je heerlijk kan zitten en maar liefst drie slaapkamers. De woning is gelegen in een tuindorp dat bekend staat als de De Lessepsbuurt of ‘de Oude Bouw’ in het populaire Zuilen.

De woning van klassieke architectuur is modern onderhouden. De overkapping achter in de groene tuin zorgt ervoor dat je elk moment in het jaar van de buitenlucht kan genieten. Kortom, deze woning heeft het!

V 4-kamer woning in Zuilen
V Zonnige tuin op het zuidwesten
V Instapklaar! Strak en moderne badkamer en keuken
V Grotendeels dubbele beglazing, vloerverwarming en 6 zonnepanelen
V Betonvloer met vloerisolatie en gedeeltelijke dakisolatie
V Gratis parkeren voor de deur
V Nabij OV, winkels, horeca etc
V Ruim 10 minuten fietsen van het centrum
V Oplevering in overleg

De ligging in Zuilen is ideaal: dichtbij winkelcentrum Rokade en de Amsterdamsestraatweg voor de dagelijkse boodschappen, het lekkerste ijsje haal je bij ijssalon Roma en het fijne Julianapark voor je wekelijkse hardlooprondje is ook dichtbij. De Franklinstraat is één van de leukste straten van Zuilen en dit huis één van de best gesitueerde huizen in de straat door het halfvrije uitzicht. De Franklinstraat behoort tot een tuindorp en is bekend als de De Lessepsbuurt of ‘de Oude Bouw’, dat gebouwd is tussen 1913 en 1917 naar een ontwerp van de beroemde architect Ph. J. Hamers. Het gehele tuindorp is aangewezen als een beschermd stadsgezicht, waardoor de historische waarde ook voor de toekomst behouden blijft. In de straat hangt een vrolijke, gemoedelijke sfeer en de straat toont veel karakter door de klassieke architectuur. Uitvalswegen en het Station Utrecht Centraal voor de bus, tram en trein zijn gemakkelijk te bereiken. Station Zuilen is maar 5 minuten fietsen.

INDELING
Begane grond:
Als je binnenkomt in de hal heb je gelijk aan je linkerzijde het modern afgewerkte toilet met zwevende toiletpot en fonteintje. Doorlopend in de hal kom je in de woonkamer. De woonkamer is licht en beschikt over vloerverwarming en een trapkast. De keuken heeft fijn lichtinval door de lichtstraat in het plafond. De keuken beschikt over verschillende moderne inbouwapparatuur zoals: een inductiekookplaat met afzuigkap, een combi-oven, een koel-vriescombinatie en een plintboiler.

1e Verdieping:
Met de trap omhoog kom je op de overloop. Aan de achterzijde van de woning zijn twee slaapkamers en aan de voorzijde een master bedroom. Daar zit ook de badkamer gesitueerd, deze beschikt over vloerverwarming, een wastafelmeubel, een designradiator en een ligbad met handdouche.

2e Verdieping:
Op de overloop van de eerste etage is er een vlizotrap naar de vliering voor de nodige opbergruimte en waar ook de cv-installatie zich bevindt.

Tuin:
De zonnige tuin die op het zuidwesten ligt is groen opgezet. Achterin de tuin is er een berging waar de tuinspullen kunnen worden opgeslagen. Naast de berging is een overkapping waar je heerlijk kan zitten zonder nat te worden of zonder een zonnesteek te krijgen.

Kortom, een geweldige woning om je woondroom te laten uitkomen. Nieuwsgierig naar dit pareltje? Maak dan snel een afspraak met je (NVM) makelaar of vraag een bezichtiging aan via Funda.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×