• Neem telefonisch contact op! 030 410 0108

Cremerstraat 50 Utrecht

Verkocht

Cremerstraat 50
3532 BG, Utrecht

Specificaties

  • Woonoppervlakte: 108 m2
  • Perceeloppervlakte: 83 m2
  • Inhoud: 406 m3
  • Bouwjaar: 1904

Omschrijving

Een fraai gelegen karakteristieke tussenwoning met voor- en achtertuin. Deze leuke woning is de afgelopen jaren nagenoeg geheel gerenoveerd / aangepakt en ligt op een geweldige locatie, op loopafstand van het centrum en CS in de populaire, kindvriendelijke wijk Nieuw-Engeland.

Een compleet gerenoveerd en hoogwaardig afgewerkt familiehuis uit 1904 waar de karakteristieke elementen zoals glas in lood ramen, eikenhouten vloeren, paneeldeuren met authentiek deurbeslag en leuke nisjes bewaard zijn gebleven. Doordat er zowel een voortuin is aan een rustige fietsstraat met uitzicht op een groenstrook en een achtertuin met optimale zonligging, is er altijd een fijne plek om buiten te zitten. In de ochtend geniet je in de voortuin van de zon, daarna schijnt deze volop in de achtertuin tot in de avond. Voor de deur is er altijd voldoende parkeergelegenheid.

Het huis voelt heel comfortabel aan door de nieuwe betonnen begane grond vloer met vloerverwarming, het dubbele glas in de woning ( merendeels HR of HR++ glas ) en omdat het dak goed is geïsoleerd. De hoge plafonds en vele raampartijen zorgen ervoor dat er veel licht binnenkomt. Dat geeft een fijn ruimtelijk gevoel.

In de wijk vind je koffietentjes, gezellige buurtrestaurants, diverse speeltuinen en kinderdagverblijven/scholen. Je fietst zo naar Oog in Al, Lombok of de de Amsterdamsestraatweg met diverse winkels, restaurants en supermarkten. Ook bereik je binnen een paar minuten met de auto snelwegen zoals de A12/A2 en A27/28.

Indeling:

Begane grond: Karakteristieke hal met trapopgang naar de 1ste verdieping en toegang tot de woonkamer. De lichte woonkamer heeft een fraaie pvc vloer met vloerverwarming en openslaande deuren naar de tuin aan de achterzijde. De uitgebouwde keuken is in 2019 vernieuwd en is strak afgewerkt en voorzien van diverse inbouwapparatuur. Vanuit de keuken kom je in de tuin en bereik je binnendoor de berging. Toilet. Berging met opstelplaats voor de wasmachine en deur naar de tuin.

1e verdieping: Lichte overloop met grote raampartij en trapopgang naar de 2de verdieping. Aan de voorzijde zijn 2 slaapkamers en aan de achterzijde is een ruime, moderne badkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad, inloopdouche, elektrische vloerverwarming en een vaste wastafel met badkamermeubel. Tevens is er op de overloop een separaat toilet met mechanische ventilatie.

2e verdieping: Overloop met bergruimte en opstelplaats voor de cv-combiketel. 2 slaapkamers. Één ruime slaapkamer aan de voorzijde met 2 dakramen en een kleinere slaapkamer aan de achterzijde met een dakraam. Beide slaapkamers zijn voorzien van een airco.

Bijzonderheden:
– De woning is in de loop van de jaren grotendeels aangepakt;
– Op zowel de 1e als de 2e verdieping ligt een eikenhouten vloer;
– Platte daken inclusief afwatering zijn in 2018 (berging) en 2021 (keuken) vervangen;
– De begane grondvloer is vervangen voor een geïsoleerde betonnen vloer met vloerverwarming;
– Energielabel C ( voordat de vloer werd vernieuwd en geïsoleerd );
– Oplevering in overleg.

Interesse in deze woning? Neem je eigen (NVM) makelaar mee! Diverse NVM clausules van toepassing.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×