• Neem telefonisch contact op! 030 410 0108

Treek 10 Utrecht

Te koop

Treek 10
3524 TA, Utrecht

€ 485.000 / K.K.

Specificaties

  • Woonoppervlakte: 103 m2
  • Perceeloppervlakte: 143 m2
  • Inhoud: 357 m3
  • Bouwjaar: 1981

Omschrijving

Een lichte 5-kamer tussenwoning op een gezellig woonerf in het groene Lunetten.

Deze ruime en fijne woning heeft vier slaapkamers, een voor- en achtertuin, een stenen berging én een handige achterom. De woning is goed onderhouden, met een zonnige woonkamer en een groene tuin op het zuiden. Kortom, alles wat je zoekt in een fijne gezinswoning!

V 5-kamer tussenwoning in Lunetten
V Zonnige tuin op het zuiden
V In november wordt het dubbelglas vervangen door HR++ glas met ventilatieroosters
V Gratis parkeren voor de deur
V Dichtbij OV, winkels, horeca, etc.
V Slechts 15 minuten fietsen naar het centrum
V Energielabel C (geldig tot 2030) o.a. vloer- en muurisolatie en grotendeels dakisolatie
V Oplevering in de eerste helft van januari 2025

Locatie
De ligging van deze lichte woning is perfect, in het groene Lunetten. Alles is binnen handbereik: het winkelcentrum, supermarkten, sportfaciliteiten, en station Lunetten zijn op loopafstand. Het mooie Beatrixpark ligt om de hoek, waar je ’s zomers lekker kunt barbecueën en ’s winters schaatsen. Ook kinderboerderij De Koppel en natuurgebieden Rhijnauwen en Amelisweerd zijn vlakbij. Hier kan je heerlijk wandelen en in de zomer zelfs zwemmen in de Kromme Rijn. De wijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en heeft een eigen treinstation. Met de auto ben je snel op de A12 en A27, en in de buurt is er nog volop gratis parkeergelegenheid.

INDELING

Begane grond:
Bij binnenkomst vind je rechts het toilet met fonteintje en iets verderop de meterkast. Aan het eind van de hal loop je door naar de zonnige tuingerichte woonkamer met een open keuken. De woonkamer heeft ook een handige vaste trapkast voor extra opbergruimte. Achterin ligt de keuken, die is voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combi-oven en koelkast. Het leuke van de keuken is dat je de losse bar naar buiten kan verplaatsen om de woonkamer groter te maken. Vanuit de woonkamer kijk je uit op de groene en zonnige tuin. In de tuin geniet je van veel privacy door de beplanting, en doordat er geen directe bebouwing achter de tuin staat. Of je nu van zon of schaduw houdt, er is altijd wel een fijn plekje te vinden. Achterin de tuin staat nog een stenen berging voor bijvoorbeeld je fietsen en tuingereedschap.

1e Verdieping:
Via de overloop heb je toegang tot alle kamers. Aan de achterkant van het huis vind je twee slaapkamers, en aan de voorkant een derde slaapkamer. Ook aan de voorkant ligt de badkamer, die netjes is onderhouden en voorzien van een toilet, wastafel en douche. Hier vind je ook de aansluiting voor de wasmachine.

2e Verdieping:
De bovenste verdieping heeft een berging en een ruime, lichte slaapkamer met wastafel. Dankzij een groot Velux dakraam is het hier lekker licht. Verder heb je een zolderbergruimte en staat op de overloop de cv-installatie.

Kortom, deze lichte en ruime woning is echt een aanrader. Zie jij jezelf hier al wonen? Maak dan snel een afspraak met je (NVM) makelaar of vraag een bezichtiging aan via Funda. Diverse NVM-clausules van toepassing (o.a. ouderdomsclausule).

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×